Tofiks 0 #1 Posted September 24, 2021 Report post Sveiki vai varat man izveidot prieks youtubes bildes 3 1 kad ieej joutube stav uzraksts un fona atels 2 vnk avatars 3 tads ka reklama kad youtube skaties vidiku vienmer kkada bildite paradas sakuma, bet veletos ar savu uzrakstu war game! Share this post Link to post Share on other sites
root 0 #2 Posted September 24, 2021 Report post ieej Fiverr, tur pa lēto dabūsi 20-25$. Šeit meklējot dabūsi dārgākus variantus :) Share this post Link to post Share on other sites
KalashaLv 0 #3 Posted September 28, 2021 Report post Bet a kam tev vispār kaut ko sākt, ja tu pat basic lietas ar photoshop nemāki? tik pat labi uz Molberta uzzīmē sev to visu.... Share this post Link to post Share on other sites
root 0 #4 Posted September 28, 2021 Report post 5 hours ago, KalashaLv said: Bet a kam tev vispār kaut ko sākt, ja tu pat basic lietas ar photoshop nemāki? tik pat labi uz Molberta uzzīmē sev to visu.... Nav jau obligāti jāmāk. Bet nu bezmaksas tikuntā neviens neko nedarīs. Fiverr - ja man kautko vajag pats ņemu tur. Daudz dažādu radošu cilvēku. Share this post Link to post Share on other sites
KalashaLv 0 #5 Posted October 2, 2021 Report post On 9/28/2021 at 11:04 PM, root said: Nav jau obligāti jāmāk. Bet nu bezmaksas tikuntā neviens neko nedarīs. Fiverr - ja man kautko vajag pats ņemu tur. Daudz dažādu radošu cilvēku. meen, šis ir cilvēks, kurš neko pats nedara. jau has bij pilns ar viņa "Help me" topikiem. es saprotu, ja tu pajautā 1 reiz ko tādu, bet kapēc ir jājautā katru reizi no jauna viens un tas pats? Share this post Link to post Share on other sites
Bandit97 0 #6 Posted November 20, 2021 Report post On 9/28/2021 at 7:45 AM, KalashaLv said: Bet a kam tev vispār kaut ko sākt, ja tu pat basic lietas ar photoshop nemāki? tik pat labi uz Molberta uzzīmē sev to visu.... ir daudz programmas kur to var realizet bez prasmem pat, daudz pamacibas utml. Share this post Link to post Share on other sites
Purple 0 #7 Posted November 16, 2022 Report post On 10/2/2021 at 9:57 PM, KalashaLv said: meen, šis ir cilvēks, kurš neko pats nedara. jau has bij pilns ar viņa "Help me" topikiem. es saprotu, ja tu pajautā 1 reiz ko tādu, bet kapēc ir jājautā katru reizi no jauna viens un tas pats? Tak aizveries, ja tu savu dirsu met pa prieksu , tad ari prufo , un tici man es daudz vairak saprotu neka tu - sava maza galvina, vienkarsi ja tu nesaproti uz sitam sistemam dle, man nekas neinterese bezmaksas, vai krievu plug. P.S - da aizveries, ja ir problemas pm jebalniku izdauzisu. Share this post Link to post Share on other sites