nikert 0 #1 Posted February 16, 2023 Report post Daudzi pārstrādāti pārtikas produkti ir atņemti no daudzām uzturvielām un pildīti ar piedevām, sāli, cukuru un taukiem. Jums nav nepieciešams grāds uztura jomā, lai zinātu, ka šie pārtikas produkti jums nevar būt noderīgi un nav labākais veids, kā uzmundrināt ķermeni. Vai tev patīk gatavot? Cik bieži jūs gatavojat ēdienu? Share this post Link to post Share on other sites
himmert555 0 #2 Posted February 16, 2023 (edited) Report post Ieturēties pēc garšīgas maltītes mūsdienās nav lēti, it īpaši, ja pieskaita dzērienu un transporta cenu, lai nokļūtu restorānā. Tāpat cenas arī lielveikalā saldēto pārtikas preču sadaļā kāpj – arī mazajām porcijām! Daudz lētāk iznāks, ja iegādājaties visas sastāvdaļas un paši izveidojat maltītes https://katie.lv/lasis-folija-ar-darzeniem-romantiskam-vakarinam/ mājās. Varat plānot uz priekšu un noskaidrot, kuras sastāvdaļas jums būs nepieciešamas nākamajam mēnesim, kā arī paredzēto ēdienreižu lielumu. Edited February 16, 2023 by himmert555 Share this post Link to post Share on other sites
vesser 0 #3 Posted February 16, 2023 Report post Izmantojot gatavas maltītes un ātrās ēdināšanas ēdienus, nav viegli precīzi zināt, kas ir iekļuvis ēdienā, ko ēdat. Gatavojot ēdienu no nulles, jūs kontrolējat pievienoto tauku, sāls un cukura daudzumu. Izvēloties izmantot garšaugus un garšvielas, nevis sāli, lai pievienotu garšu, kā arī kontrolētu pievienoto tauku daudzumu. Pupiņu un pākšaugu pievienošana vai pilngraudu alternatīvu, piemēram, brūno rīsu, lietošana var palielināt šķiedrvielu saturu ēdienreizēs, un, pievienojot papildu dārzeņus, tiek palielināti vitamīni un minerālvielas. Share this post Link to post Share on other sites