vesser 0 #1 Posted January 8, 2023 Report post Sveiki. Vai jūs varat dalīties ar mani ar dažām interesantām un jaunām receptēm! Man patīk gatavot dažādus ēdienus, btw! Share this post Link to post Share on other sites
nikert 0 #2 Posted January 8, 2023 Report post Labs rīts. Es tikko pabeidzu gatavot brokastis, haha Btw, ēdiena gatavošanas cienītājiem es varu ieteikt pārbaudīt jaunas receptes WorldRecipes.eu/lv Receptes Jūs vēlaties pagatavot garšīgu ēdienu, kas neradīs cilvēkiem medicīniskas briesmas. Tāpēc, protams, tu grasies uzturēt savas gatavošanas vietas tīras un kārtīgas. Pat nenojaušot, tas novedīs pie tā, ka jūs ikdienā uzkopjat savu virtuvi. Share this post Link to post Share on other sites
vesser Autors 0 #3 Posted January 9, 2023 Report post Kopīga gatavošana un kopā pavadītais laiks virtuvē, baudot sarunas, dod iespēju apstāties un pievērsties vienkāršām lietām. Ir pierādījies, ka pārdomāta gatavošana ir meditatīva pieredze, un šī koncentrēšanās ļauj jums izbaudīt mirkli un jūsu attiecības. Share this post Link to post Share on other sites