Jump to content
Sign in to follow this  
nikert

Cik bieži jūs gatavojat ēdienu?

Recommended Posts

Daudzi pārstrādāti pārtikas produkti ir atņemti no daudzām uzturvielām un pildīti ar piedevām, sāli, cukuru un taukiem. Jums nav nepieciešams grāds uztura jomā, lai zinātu, ka šie pārtikas produkti jums nevar būt noderīgi un nav labākais veids, kā uzmundrināt ķermeni. Vai tev patīk gatavot? Cik bieži jūs gatavojat ēdienu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ieturēties pēc garšīgas maltītes mūsdienās nav lēti, it īpaši, ja pieskaita dzērienu un transporta cenu, lai nokļūtu restorānā. Tāpat cenas arī lielveikalā saldēto pārtikas preču sadaļā kāpj – arī mazajām porcijām! Daudz lētāk iznāks, ja iegādājaties visas sastāvdaļas un paši izveidojat maltītes https://katie.lv/lasis-folija-ar-darzeniem-romantiskam-vakarinam/   mājās. Varat plānot uz priekšu un noskaidrot, kuras sastāvdaļas jums būs nepieciešamas nākamajam mēnesim, kā arī paredzēto ēdienreižu lielumu.

Edited by himmert555

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izmantojot gatavas maltītes un ātrās ēdināšanas ēdienus, nav viegli precīzi zināt, kas ir iekļuvis ēdienā, ko ēdat. Gatavojot ēdienu no nulles, jūs kontrolējat pievienoto tauku, sāls un cukura daudzumu. Izvēloties izmantot garšaugus un garšvielas, nevis sāli, lai pievienotu garšu, kā arī kontrolētu pievienoto tauku daudzumu. Pupiņu un pākšaugu pievienošana vai pilngraudu alternatīvu, piemēram, brūno rīsu, lietošana var palielināt šķiedrvielu saturu ēdienreizēs, un, pievienojot papildu dārzeņus, tiek palielināti vitamīni un minerālvielas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...